26.1.2013

Särkynyt saviruukkuTänään on päivä jolloin vedän henkeä. Minun ei tarvitse tehdä mitään, minun ei tarvitse lähteä minnekkään. Saan olla yksin ja levätä, kerätä voimia, jotta taas jaksan jatkaa.
Jo nuorena tyttönä kuuntelin tätä kappaletta paljon ja se koskettaa minua yhä vaan. Voimia ja uskoa antava kappale, joka sopii tähän hetkeen.... Paloja ei heitetä pois, jokainen pienikin siru on tallessa.

4 kommenttia:

 1. nythän olette jo voiton puolella.. ainoa varoituksen sana noista ssri-lääkkeistä (jos se niitä sai) että itselläni pahensi tilannetta (jonka tajusin vasta myöhemmin). aiheuttivat maniaa (silti masennus pysyi) ja turruttivat tunteet. muutamia painajaisia ja jatkuva ärsyyntyneisyys lopetamisen jälkeen. että muista tarkkailla näitä oireita, lääkäreillä usein tapana liioitella "lääkkeittensä" vaarattomuutta.

  VastaaPoista
 2. Ei helvetissä mitään ssri lääkkeitä pojalle tuossa tilanteessa. Kuten jo uutisiinkin on päätynyt, massamurhaajia yhdistää yksi asia; ssri lääkitys. Poika joko yrittää viihdekäyttää saamiaan lääkkeitä, tai ajautuu vielä pahempaan henkiseen ahdinkoon lääkityksen myötä.

  VastaaPoista
 3. Mitään lääkkeitä ei vielä ole käytössä, lääkäriaika on vasta tulevalla viikolla. Luin, ettei alaikäisille noita ssri-lääkkeitä edes määrätä, liekö niin?

  VastaaPoista
 4. Anonyymi5/8/13 09:50

  Itselläni ensimmäinen ssri lääkitys alkoi jo 13 vuotiaana, eli kyllä niitä tuputetaan. Monesti masennuslääkkeitä olen syönyt enkä niistä apua ole saanut.

  VastaaPoista