19.3.2013

Enää ei ole sanoja

Soitto Stopparista. Kotiloman jälkeiset seulat olivat positiiviset kannabiksen osalta. Pilveä on siis polteltu.
En jaksa tätä enää.

10 kommenttia:

 1. Mutta onko tämä nyt niin että ainoa kenen mielestä tästä on haittaa on valtio? Tosin jos on joka päivä poltellut niin kuulostaa todella paljonlta. Ehkä realistisempaa vaan koittaa saada vähentämään vaikka kertaan viikossa.. Saisivat laillistaa niin saisit sinäkin mielenrauhan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota laillistamista olen joutunut nyt paljonkin pohtimaan. Mutta on se sitten laillista tai ei, niin mielenrauhan saisin sillä, jos tietäisin käytön pysyvän satunnaisena- vaikka sitten pari-kolme kertaa kuukaudessa. Mutta poikani tuntien hän ei tuossa määrässä pysy :(

   Poista
 2. Toivotan sulle voimia kestää tämä takaisku.
  Pelko on kai kaikkein kuluttavinta, pelko siitä miten poikasi käy tulevaisuudessa. Olette (sekä sinä että poikasi) olleet hetken turvassa,kun poika on ollut Stopparissa sisällä, mutta nyt lähenee täysi-ikäisyys ja pelot iskevät tuollaisen takaiskun jälkeen voimakkaina.
  En osaa muuta kuin toivottaa voimia jatkaa työtäsi hänen puolestaan myös kun hän täysi-ikäistyy.

  Kari

  VastaaPoista
 3. Voimia ja jaksamista. Huumeriippuvaisen läheisyydessä eläminen on kuluttavaa ja voimia vievää.Heidän totuutensa on niin usein meidän pettymyksemme.Voimia sinulle ja jaksamista.Muista että sinullakin on elämä elettävänä sekä muita ihmisiä lähelläsi joille merkitset jotakin.Älä luovuta, älä toivo, älä odota, elä ja sure, herää huomiseen aamuun aina uudestaan ja yritä nähdä valoa ympärilläsi.Voimia ja varjelusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Spoblo sanoistasi <3
   Tuossa tuli monta hyvää neuvoa. Yritän muistaa sanasi ja löytää sen kadonneen valon takaisin elämään.

   Poista
 4. Paljon voimia ja halaus. Olet mielestäni ihanteellinen ja ihana äiti. Muista ettei kaikkea sunkaan tarvitse kestää - yritä saada "lomaa" ajatuksistasi, mieti jotain muuta välillä kun poikasi ongelmaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Arina <3

   Juuri noin olen koittanutkin nyt toimia- ajatella ihan kaikkea muuta kuin tätä ongelmaa....Olen nauttinut auringosta, keväästä, pojan sisaruksista, valokuvaamisesta. Välillä se on jopa onnistunut ja hetkittäin minulla on ihan hyväkin olo :)

   Kaikkea hyvää sinulle ja paljon halauksia!

   Poista