22.4.2013

Railakasta juhlintaa

Vihdoin se päivä koitti. Kauan hän on tätä odottanutkin, vaan nyt se on tässä ja nyt-
täysi-ikäisyys :)
Kaksi päivää ja yötä poika juhli tuota upeaa merkkipaalua, mutta onneksi "vain" alkoholin voimin. Omien sanojensa mukaan kannabista ei kenelläkään ollut, eikä sitä tehnyt mieli lähteä etsimään. Toivon että tuo on totta...Hieman jopa luotan tuon olevan totta. Porukka jossa poikani juhliaan vietti, on suurelta osin kovin huumevastainen ja olen tyytyväinen, että valitsi juuri heidät biletyskavereikseen.

Kaikki mennyt siis ihan hyvin tähän saakka :) Omaa asuntoa hän odottaa ja tulevalla viikolla varmastuu saako hän haluamansa yksiön vaiko ei. Jos tärppää, muutto on jo 1.5.
Voi siis olla, että elellään nyt viimeistä viikkoa saman katon alla....Huoh. Niin nopeasti tuo aika menee. Hän oli ihan vasta eilen pienen pieni poika <3


3 kommenttia:

  1. kannattaa ottaa asioista selvää. Alkoholi on vaarallisempaa kuin kannabis, monella tavalla. Oletko edes kokeillut kannabista?

    VastaaPoista
  2. Sinun kannattaisi kuunnella poikaasi ja hänen kantaansa kannabiksesta ja tilanteestaan. Oletko kuunnellut?
    Itse en polta mutta olen kokeillut kannabista ja se on oikeasti fiksu sekä tajuntaa laajentava substanssi. Alkoholi sen sijaan tuhoaa aivoja, tekee ihmisistä ääliöitä ja aiheuttaa tapaturmia mm liikenteesä. En ole kannabiksen puolella, mutta se on selvästi parempi vaihtoehto jos alkoholi tai muut päihteet ovat kyseessä. Ihme pelleilyä....

    VastaaPoista
  3. Onneksi vain alkoholin voimin?! Mitä p*skaa :-(

    VastaaPoista