11.12.2014

Jatkuu, jatkuu, jatkuu...

Tilanne ennallaan. En tiedä totuutta. En tiedä mitä kaikkea poika taas käyttää. Pilveä useita grammoja päivässä plus muut mömmöt päälle.

Millon tuosta pojasta tuli noin saatanan tyhmä?!

Siinä tämän hetkiset tunnelmat.

7 kommenttia:

 1. Oletteko kunnolla pohtineet mikä tekee poikasi onnettomaksi? Siis että hän oikeasti kertoisi hänen ahdistuksensa syistä, salailematta, tai vähättelemättä. Uskon ettei kukaan ajaudu tuohon tilaan, jos voi nähdä päihteettömän elämän mielekkäänä. Luulen että pojallasi on hyvin synkkä näkemys tulevaisuudesta ja omasta asemastaan yhteiskunnan jäsenenä. Tämä on hyvin yleinen näkemys nykynuorison piirissä ja altistaa monet hakemaan helpotusta pahaan oloonsa päihteistä.

  Mutta voimia, viisautta ja toivoa siitä että tilanne vielä paranisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulenpa etten muuta ole lähi vuosina tehnytkään kun miettinyt ja miettinyt mistä kaikki johtuu. Mikä poikaa ahdistaa, mikä masentaa. Mitä tapahtui kun hän alkoi käyttämään, mitä oli tapahtunut ennen sitä.
   Mitään selitystä poika ei itse osaa antaa. Väittää aina ettei itsekkään tiedä, eikä ole löytänyt käytölleen mitään selitystä. Vaikea uskoa tuota. Useasti olemme asiasta puhuneet.

   Minulla on ollut aikaa miettiä. Kieputella asiaa pitkin ja poikin. Yksi selitys minkä olen osannut itselleni antaa, on se, että juuri kun yläaste loppui ja poika oli menossa jatko-opintoihin, hän saikin kuulla ettei tuota koulutusta enää järjestetäkkään. Hän putosi vähän tyhjän päälle ja itsetunto varmasti sai kolauksen kun kaikilla kavereilla oli jatkopaikat....
   Lopulta päätyi sitten aloittamaan starttiluokan syksyllä kun muutakaan opiskelupaikkaa ei ilmaantunut. Ja tuon vuoden aikana kaikki sitten muuttui :(

   Kiitos kun kirjoitit. Oikein hyvää joulua sinulle! <3

   Poista
 2. Nuoret haluaa kokea ja kokeilla..ei ajatella huomista ja koukahtavat pahasti. Tsemppiä ja toivottavasti poika tulee iän kanssa järkiinsä.

  VastaaPoista
 3. Mitä kauemmin hän jatkaa, sen vaikeampaa on löytää elämälleen parempi suunta. Toivon sydämestäni, että tuo "nuoruusaika" alkaisi jo pian olemaan ohi.

  Kiitos tsempeistä ja hyvää joulua sinullekin <3

  VastaaPoista
 4. Ajauduin lukemaan blogiasi googlatessani kokemuksia Stopparista ja nyt huomaan lukevani kuin omia ajatuksiani ja omaa elämääni. Poikani on nyt 16 ja kannabiksen käyttö alkoi jo 13-vuotiaasta. Sijoituksessa poika on ollut jo pari vuotta ja sen ansiosta ainakin koulu on saatu joten kuten käytyä. Meilläkin tuo 18 vuoden raja alkaa häämöttää ja siksi tuntuu, että alkaisi olla viimeiset hetket toimia. Vaikka kuinka synkältä ja toivottomalta kaikki kannabista vastaan pyristely tuntuukin, niin ainakaan meidän ei tarvitse miettiä mitä vielä olisimme voineet tehdä. Kiitos tästä blogista, TuuleVainen <3

  VastaaPoista
 5. Miten teillä menee?

  VastaaPoista
 6. Vuosi edellisestä päivityksestäsi. Tiedän että tarina ei ole loppunut. Vaan onko tapahtunut jotain tai mitään sellaista minkä tahdot jakaa?

  VastaaPoista