25.12.2015

Niin hyvä joulu!!

Oikein hyvää joulua teille kaikille lukijoille!!


Aikaa on vierähtänyt jo luvattoman kauan viimeisimmästä kirjoituksestani. Anteeksi siitä. Mutta niinhän se usein menee, että kun menee hyvin, ei ole tarvetta kirjoittaa ja purkaa sydäntään. Elimme monta vuotta kurjaa ja surullista aikaa. Kiitän teitä kaikkia, että sain jakaa huoleni ja murheeni teidän kanssa. Kiitos kaikista voimauttavista viesteistä joita Teiltä sain! Sain paljon kannustusta ja tukea- jaksoin taistella aina uudestaan ja uudestaan.

Tänä jouluna paras joululahjani oli poikani raittius. Hän on ollut yli puolivuotta selvinpäin- ilman huumeita, ilman lääkkeitä, ilman kannabista. Hän koki jonkinlaisen "valaistumisen", joka ei kuitenkaan liity uskoon tai Jumalaan millään tavalla. Mutta jokin hänessä siis heräsi. Hän kertoi miettineensä, että miksi helvetissä hän tuhoaa itseään ja kehoaan?! Hän valvoi yön yksin ja pohti. Hän itki aiheuttamaansa surua ja huolta. Hän itki valheitaan. Hän teki päätöksen : Se on nyt loppu! Ja se on pitänyt.

Poikani aloitti syksyllä opiskelut ja nyt jouluna muuttivat tyttöystävänsä kanssa uuteen yhteiseen kotiin asumaan <3 Hän vierailee usein luonani, joko yksin tai yhdessä tyttöystävänsä kanssa. Heidät on kuin luotu toisilleen ja tunnen suurta rakkautta molempia kohtaan. Parempaa tyttöä ei poikani olisi voinut itselleen toivoa <3
Joulun vietimme yhdessä. Katsoin poikaani ja tunsin valtavaa rakkautta, valtavaa helpotusta ja onnea!!

Miten paljon toivonkaa, että ensi jouluna saan kokea tämän saman onnen ja ihmeen. Tiedän, että päihdeongelmainen on aina päihdeongelmainen, mutta luotan poikaani. Luotan, että hänessä on sitä tarvittavaa voimaa ja tahtoa pysyä kuivilla!

Erittäin sydämellistä joulua teille kaikille!!


7 kommenttia:

 1. Olen onnellinen puolestanne!
  Paljon toivoa.Toivottavasti osaat elää sen toivonkanssa sellaisessa balanssissa, ettei maa lähde alta jos jotain takaiskuja vielä tulee: aina on toivoa, vaikka ei uskois!

  VastaaPoista
 2. Onko poikasi siis muuttunut jotenkin ihmisenä paremmaksi kun lopetti huumeet vai oletko vaan iloinen koska totteli painostuksesta sinua? Huumeiden lopettaminen ei ole varmaan vaikeaa jos elämä on kondiksessa. Silloinhan ne voi olla vaan ylimääräinen taakka joka on helppo jättää jälkeensä. Ei siis mikään turvasatama missä haukkoa henkeä että jaksaa eteenpäin. Huumeet ei ole melkein koskaan se ensimmäinen ongelma vaan se on oire. Sen takia en pidä painostuksesta ja siitä että ongelmia selvitetään aloittaen väärästä päästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten voit kirjoittaa ettei huumeiden käytön lopettaminen ole varmaan vaikeaa. Netistä löytyy muutamia entisten narkomaanien blogeja joista voit sivistää itseäsi kun mitään omakohtaista kokemusta tai tietoa aiheesta näytä löytyvän. Ei yksikään huumeisiin koukussa oleva lopeta vanhemman painostuksesta joten melkoisen hakoteillä olet olettamusten kanssa ja turhaa blogin kirjoittajan syyllistämistä koko kommentointisi.

   Poista
 3. En ihmettelisi vaikka poikansa olisi yksinkertaisesti kertonut lopettavansa kaiken vaan siksi että itsekeskeinen äiti lopettaa häiriköintinsä ja saa rauhan tältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...ja meinaat että lapsestaan huolissaan oleva äiti lopettaisi huolehtimisen ja epäilyn mahdollisesta käytöstä yksinkertaiseen ilmoitukseen lopettamisesta?

   Poista
 4. Itsekeskeinen äiti, millä perusteella? Samaan hengenvetoon kirjoitat paradoksaalisesti häiriköinnistä. Mitä yrität sanoa?

  VastaaPoista
 5. Löysin tämän blogin nyt. Miten on käynyt? Onko poikasi edelleen selvinpäin? Toivottavasti on mennyt hyvin! :)

  VastaaPoista