23.5.2013

Suuri muutos parempaan

Tänään tunsin suunnatonta riemua- poika on menossa huomenna hakemaan töitä ja todennäköisesti paikan saakin!! Tähän asti pelkkä ajatuskin moisesta on ollut pojan mielestä aivan turhaa...Omasta mielestään hän voi hyvin ottaa rennosti ja lepäillä siihen saakka kunnes koulut syksyllä alkavat. Mutta nyt jokin on liikahtanut hänessä itsessään. Hän kuulema kaipaa rytmiä elämäänsä ja lisärahakaan ei olisi huono juttu :) Vetelehtiminen ja "leppoisa elämä" on kuulema nyt nähty ja turha haaskata päiviä nukkumiseen.
Huh, huh.
Huh, huh.
Mitä muutakaan pystyn sanomaan? Riittää että hymyilen. <3

4 kommenttia:

 1. Loistavaa! Toivoin, että sieltä se tulee, mutta tulipa nopeasti! Ja vaikka takapakkia tulisikin, älä huolestu! Kerran on kyllästynyt, niin se on edessä sitten uudestaankin (jos siis takapakkia tulee) Voimia teille, poikas on oikeassa, se on haaskausta ISOLLA H:lla :)

  Terveisin; jo kerran aiemmin anonyymisti kirjoitellut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle anonyymi!
   Takapakkia otettiinkin heti tänään, mutta jaksan edelleen uskoa siihen, että hänessä on jokin liikahtanut ja hän haluaa muutosta. Sen täytyy johtaa parempaan huomiseen!

   Kiva että olet seurannut blogiani. Halaus sinullekin <3

   Poista
 2. Kiitos! Se on vaikeaa, kun kaverit käyttää ja itse ei osaa kieltäytyä, vaikka haluaisikin muutoksen. Toisena hetkenä kyllästyt ja toisena käytät "vain tämän kerran". Jossain vaiheessa tulee se lopullinen kyllästyminen ja oma huono olo siitä, mitä on muille aiheuttanut ja se tunne on niin voimakas, ettei halua enää siihen elämään takaisin. Koita jaksaa ja kyllä elämä paremmaksi muuttuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle. Näin juuri haluan tässä käyvän ja lopulta se elämä muuttuu sitten paljon paremmaksi <3

   Poista